15. veljače 2017.

Izrada CMS sustava

CMS (Content Management System) je sustav za samostalno upravljanje sadržajem na Vašim web stranicama. Naši CMS sustavi se temelje na WordPress sustavu u kojem je na jednostavan i brz način moguće vršiti izmjene postojećih sadržaja te dodavanje novih poput tekstova, slika, linkova, fotografija, dodavanje novih stranica, brisanje starih, izmjena fontova, boja…itd. Takav sustav se može se u potunosti prilagoditi svim Vašim željama i potrebama.

Osnovna prednost takvog sustava je smanjenje troškova dodavanja i izmjene postojećih sadržaja na web stranici. Ukoliko želite samostalno dodavati ili mijenjati sadržaj na Vašim stranicama, imate mogućnost to sami učiniti na jednostavan i brz način. Svojem web stranicama pristupate putem sučelja za administriranje uz upotrebu korisničkog imena i lozinke te bez posebnih programskih znanja, možete samostalno kreirati sadržaje na Vašoj web stranici.

Unos podataka je maksimalno pojednostavljen tako da ukoliko posjedujete osnovna znanja sa radom u programima poput Worda, bez teškoća ćete se snaći i u CMS sustavu.

U izradu sustava je uključena i osnovna obuka koja je potrebna prije početka rada.

Zatražite ponudu


Kontakt

Kontakt
Facebooktwitterpinterestmail
error: Sadržeja je zaštićen!