15. veljače 2017.

Izrada web stranica

Izrađujemo profesionalne WEB STRANICE koje u potpunosti prilagođavamo svim Vašim potrebama. Pri izradi web stranica istančanu pažnju posvećujemo informativnosti, preglednosti i kompaktnosti stranica kako bi posjetitelji što brže i lakše došli do željenih podataka. Ukoliko želite doći do svojih web stranica na što jednostavniji način pripremili smo nekoliko gotovih web paketa. Za zahtjevnije projekte izrade web stranica sastaviti ćemo ponudu prema vašim željama. Naša specijalnost su usluge internet marketinga, web dizajn, programiranje, grafički dizajn i izrada reklama, izrada i montaža video materijala te SEO optimizacija. Ispunjavamo Vaše zahtjeve do najmanjeg detalja, uz poštovanje dogovorenih rokova. Svakom klijentu pristupamo individualno uzevši u obzir njegove potrebe i zahtjeve da bi izradili web stranicu koja će biti jedinstvena, atraktivna i zanimljiva za posjetitelje.

Naše usluge:

  • Dizajn i izrada web stranica za tvrtke, obrte i iznajmljivače privatnog smještaja
  • Izrada CMS sustava za samostalno upravljanjem sadržajem (WordPress CMS)
  • Izrada YouTube video zapisa
  • Izrada reklama i prospekata
  • Marketing na društvenim mrežama
  • SEO Optimizacija
  • Dizajn logotipa i vizualnog identiteta

Zatražite ponudu

Izrada CMS sustava

CMS (Content Management System) je sustav za samostalno upravljanje sadržajem na Vašim web stranicama. Naši CMS sustavi se temelje na WordPress sustavu u kojem je na jednostavan i brz način moguće vršiti izmjene postojećih sadržaja te dodavanje novih, poput tekstova, slika, linkova, fotografija, dodavanje novih stranica, brisanje starih, izmjena fontova, boja..itd. Takav sustav se može se u potpunosti prilagoditi svim Vašim željama i potrebama. Osnovna prednost takvog sustava je smanjenje troškova dodavanja i izmjene postojećih sadržaja na web stranici. Ukoliko želite samostalno dodavati ili mijenjati sadržaj na Vašim stranicama, imate mogućnost to sami učiniti na jednostavan i brz način. Svojim web stranicama pristupate putem sučelja za administriranje uz upotrebu korisničkog imena i lozinke, te bez posebnih programskih znanja, možete samostalno kreirati sadržaje na Vašoj web stranici.

Unos podataka je maksimalno pojednostavljen tako da ukoliko posjedujete osnovna znanja sa radom u programima poput Worda, bez teškoća ćete se snaći i u CMS sustavu. U izradu sustava je uključena i osnovna obuka koja je potrebna prije početka rada.
Zatražite ponudu

Web za apartmane

Posjedujemo dugogodišnje iskustvo u izradi web stranica za reklamiranje privatnog smještaja, a našim klijentima nudimo više vrsta usluga, kao što su statične web stranice, CMS sustavi s mogućnošću samostalnog uređivanja sadržaja, te povezivanje Vaše stranice s društvenim mrežama. Primjer takve nedavno napravljene stranice pogledajte na ovom linku. Za Vas izrađujemo web stranice atraktivnog dizajna, koje posjetiteljima omogućavaju brz i jednostavan pristup svim informacijama vezanim uz vašu smještajnu jedinicu.

Vlastitom atraktivno dizajniranom web stranicom na posjetitelje ostavljate profesionalan dojam o Vašoj usluzi, te na taj način stvarate trajne klijente. Prilikom izrade web stranica posebnu pozornost posvećujemo optimizaciji web stranica za tražilice, kako bi postigla što bolji rezultat prilikom pretraživanja. Ukoliko želite Vaš objekt na ovaj način promovirati putem interneta, slobodno nas kontaktirajte.
Zatražite ponudu


Kontakt

Kontakt
Facebooktwitterpinterestmail
error: Sadržeja je zaštićen!