17. veljače 2017.

Najčešća pitanja

Najčešće postavljana pitanja oko izrade web stranica

Budući da iz iskustva znamo koja su najčešća pitanja u vezi izrade web stranica, za vas smo sastavili listu pitanja i odgovora koja možete pročitati u nastavku teksta dolje. Molimo vas da ih pažljivo proučite jer tako ćete najlakše doći do većine željenih odgovora.

Kolika je cijena izrade web stranica?

Ovisi o složenosti projekta, ali neki osnovni web paketi se mogu dobiti već od 4000,00 kn, 6000,00 kn,… Konačna cijena izrade web stranica se uvijek određuje nakon sastanka i dogovora, te utvrđivanja što Vama točno treba. Više o tome pogledajte na ovom linku Web paketi

Koliko traje izrada web stranica?

Brzina izrade web stranica najviše ovisi o pripremljenosti materijala, ukoliko imate gotove tekstove za najvažnije stranice, spreman popis proizvoda ili opis usluga u elektronskom obliku (npr. MS Wordu) , te slike na CD-u ili nekom drugom mediju, Vaša stranica može biti na internetu za manje od 15 – 25 radnih dana. To naravno ovisi i o veličini i složenosti projekta.

Što je sve uključeno u izradu web stranica?

U izradu web stranica je uključeno početno savjetovanje oko izrade web stranica, analiza tržišta i konkurencije, dizajn i izrada predloška web stranice, obrada slika i teksta, registracije domene i smještaja na server (web hosting), aktivacije e-mail adresa, prijave na tražilice kao što su Google, Yahoo i dr., izrada “sitemap” datoteke (koja je bitna tražilicama) optimizacije internet stranica (SEO), izrada galerije slika, izrada različitih vrsta formulara za kontakt, booking, ankete i slično.

Imate li neke pakete web stranica?

Imamo tri gotova paketa izrade web stranica koje možete pogledati na stranici Web paketi ali ipak svakom projektu pristupamo individualno, jer je vrlo teško reći: Vama treba točno deset stranica i to košta toliko. Zato su web paketi više okvirno da imate neki uvid u cijenu, ali konačna cijena može biti i manja ili veća, to točno definiramo kad se dogovorimo oko svih detalja i specifičnosti Vaših zahtjeva.

Mogu li se prepraviti već postojeće stranice?

Ukoliko Vaša postojeća web stranica ne donosi rezultate koje ste očekivali, mi Vam svakako možemo pomoći. Ovisi želite li samo poboljšati poziciju na pretraživačima ili želite novi dizajn. U prvom slučaju radimo optimizaciju stranica a u drugom optimizaciju i redizajn stranica, a to znači da možemo zadržati neke dijelove Vaših stranica ukoliko želite, npr. tekstove , slike i slično ili možemo ići od početka.

Radite li na području cijele Hrvatske?

Radimo na području cijele Hrvatske i bez poteškoća u komunikaciji uspješno obavljamo sve poslove. Osobno kontaktiranje nije nužno, već je poslove moguće bez poteškoća obaviti putem telefona, mobitela, faksa, e-maila, poštom i sl. Također i materijal za web stranice (slike, tekst i ostalo) nije nužno fizički donijeti kod nas, već ih je moguće poslati e-mailom, poštom, uploadati na server i slično.

Što su to web hosting i registracija domene?

Web hosting je usluga iznajmljivanja diskovnog prostora i resursa za smještaj web stranica na web poslužitelju koju pruža specijalizirana tvrtka za takvu djelatnost. Više informacija o web hostingu možete pročitati na našoj stranici Web hosting. Registracija domene znači da morate zakupiti svoju domenu tipa www.nekoime.com ili www.nekoime.net ili org, biz ili slično.

Kako da Vas najlakše kontaktiramo?

Želite li se dodatno informirati o izradi svojih web stranica, redizajnu, promociji ili samo zatražiti mišljenje o postojećim stranicama kontaktirajte nas preko kontakt obrasca. Rado ćemo Vam odgovoriti na sva pitanja!


Kontakt

Kontakt
Facebooktwitterpinterestmail
error: Sadržeja je zaštićen!