25. prosinca 2019.

Print fotografija na platno


Fotografija na platnu jedinstven je oblik tiska u kojemu fotografija postaje malo umjetničko djelo. Po dovršetku tiska, platno se postavlja i zateže preko drvenog okvira. Sljedeći korak je impregnacija posebnim sredstvom kako bi se fotografija zaštitila od utjecaja UV zračenja i ostalih štetnih utjecaja. Sve fotografije su originalna autorska djela, snimljene u vrlo visokim rezolucijama, što garantira maksimalnu kvalitetu ispisa. Na fotografijama u uglavnom motivi Vodica, Srime, Tribunja, Prvića, Skradina, te ponešto apstraktnih motiva, cvijeća, prirode itd. Dostupne su u dimenzijama 60 x 40 cm (format A 2).

Sistem narudžbe je vrlo jednostavan. Radi što lakšeg snalaženja fotografije su podijeljene u 11 galerija. Svaka fotografija je označena početnim slovom i rednim brojem. Odaberete jednu ili više fotografija i u formular za kontakt upišete npr. “Želim naručiti fotografije A 2, D 4, F 7, B 3…” i tako dalje. Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite, rado ćemo Vam odgovoriti. Možete nas kontaktirati i putem Messengera na našoj Facebook stranici na ovom linku: AZartography

Cijena printa jedne fotografije dimenzija 60 x 40 cm (format A 2) iznosi 300,00 kuna, s time da dajemo popust na količinu, ovisno o broju naručenih komada.


Galerija fotografija dostupnih za print 60 x 40 cm

Kontakt

Kontakt
Facebooktwitterpinterestmail
error: Sadržeja je zaštićen!